Včlanitev v EFLM Akademijo za leto 2021

Obveščamo vas, da smo začeli z zbiranjem prijav za včlanitev v EFLM Akademijo za leto 2021.

Članstvo zagotavlja naslednje ugodnosti: prosti dostop do dokumentov CLSI, možnost kandidiranja za EFLM štipendije, zmanjšano plačilo kotizacije za EFLM konference in tečaje, prosti dostop do spletnih seminarjev, redna obveščanja o aktivnostih in programih akademije in neposreden vpis v Evropski register specialistov laboratorijske medicine. (EuSpLM). Vpis v Akademijo poteka v decembru in velja za naslednje leto.

SZKKLM bo za svoje člane z 2. bolonjsko stopnjo izobrazbe in specialiste medicinske biokemije izvedel vpis in kril stroške vpisa v EFLM Akademijo. V ta namen potrebujemo nekatere vaše osebne podatke, kot tudi vaše soglasje k vpisu. V prilogi pošiljamo ustrezen obrazec, ki ga prosimo izpolnite, podpišite ter pošljite predsednici Komisije za registracijo Greti Štrakl (greta.strakl@gmail.com) in sicer najkasneje do 15.11.2020.

Prosimo, da priložen obrazec izpolnijo samo novi kandidati. Člani, ki so bili vpisani v Akademijo v letu 2020 pošljejo Pooblastilo samo v primeru spremembe elektronskega naslova ali priimka, oziroma če se jim je iztekla vpisnina za 5 letno članstvo v Registru.

Več o EFLM Akademiji: EFLM Akademija

 

Greta Štrakl
Predsednica Komisije za registracijo

Pripeti dokumenti